Wij zijn gespecialiseerd in taxaties van woningen.
16984
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16984,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Vestigingen

Bunt Taxaties en Vastgoedadvies B.V., opgericht in 2010, heeft in mei 2023 een nieuwe mijlpaal bereikt. Naast het bestaande kantoor in Gorinchem, hebben Jan en Patricia met trots een tweede vestiging geopend in Tiel, genaamd Bunt Betuwe Taxaties en Vastgoedadvies B.V.

 

Jan blijft zijn werkzaamheden voortzetten vanuit het kantoor in Gorinchem, terwijl Patricia vanuit het nieuwe kantoor in Tiel opereert. Met de uitbreiding van ons werkgebied zijn we nu nog beter in staat om onze opdrachtgevers van dienst te zijn.

Marktkennis Jan:

Regio Gorinchem, West-Betuwe, Zaltbommel, ‘s-Hertogenbosch, Culemborg, Wijk & Aalburg, Leerdam, Waalwijk, maar ook de regio Tiel en West Maas en Waal.

Marktkennis Patricia:

Regio Tiel, West Maas en Waal, Maasdriel, Buren, Neder-Betuwe, Rhenen en Wijk bij Duurstede, maar ook de regio West-Betuwe en Culemborg.

Specialisatie

We zijn gespecialiseerd in het taxeren van alle soorten onroerend goed, op gebied van zowel woningen en bedrijfsmatige taxaties. Ook als het aankomt op specialistisch werk, zoals het taxeren van niet alledaagse panden kunt u bij ons terecht.

 Te denken valt hierbij aan:

  • Taxaties van verhuurde staat
  • Taxaties met erfpacht
  • Taxaties van recreatiewoningen
  • Taxaties van woningbouwcorporaties
  • Taxaties van bouwgrond
  • Taxaties van nieuwbouw / in aanbouw
  • Geschillentaxaties bij de rechtbank
  • Taxaties van bedrijfswoningen
  • Taxaties van maatschappelijk vastgoed (scholen, ziekenhuizen etc).

Wij staan garant voor hoogwaardige taxaties met een korte levertijd. Daar wij ons enkel richten op taxaties zijn wij een expert in het bepalen van de waarde en het opstellen van een deskundig, professioneel, maar begrijpelijk taxatierapport. Zowel Jan als Patricia zijn beëdigd en gediplomeerd Register-Taxateur. Hiermee voldoen wij aan de hoogste eisen die gesteld worden aan een gecertificeerde taxateur. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de beroepsvereniging NVM, hetgeen staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Zo weet u zeker dat u en uw woning of bedrijfspand bij ons in goede handen zijn.

Taxatieaanvraag

Indien u een taxatie aanvraagt, ontvangt u dezelfde dag nog een telefonische reactie. Wij plannen dan meteen een afspraak voor het taxatiemoment in. Binnen 5 werkdagen na het taxatiemoment ontvangt u van ons het digitale taxatierapport.

Spoedtaxatie

Heeft u een spoed- of weekendtaxatie nodig? Ook dan stellen wij ons zeer flexibel op en kan een afspraak al binnen 24 uur worden gemaakt. Bel of neem hiervoor contact met ons op via e-mail en vraag naar de mogelijkheden.

 Bereikbaarheid

Bunt Taxaties en Vastgoedadvies B.V.
Regio Gorinchem: 085 222 09 99
Email: info@buntvastgoed.nl

Bunt Betuwe Taxaties en Vastgoedadvies B.V.
Regio Tiel: 085 222 09 91
Email: betuwe@buntvastgoed.nl